Gode ideer til aktiviteter på første date (på budget)

Nøglen til en succesfuld første date er at finde en sjov og uformel aktivitet, der giver anledning til at lære hinanden at kende. Aktiviteten skal gerne beskæftige begge parter, så den akavede stemning holdes nede.

Den første date med en person, som du ikke kender, bør altid foregå offentlige steder.

Læs denne artikel og få inspiration til spændende dates til overkommelige priser!

Afslappende dates

Hvis du går efter en billig og afslappet første date, er det bedste forslag at gå en tur i en park.

Tilbyd din date en kop kaffe, hvis det er koldt, eller en drink, hvis det er varmt. Gåturen vil lægge op til en masse snak, og dermed kan I få et godt indtryk af hinanden.

Hvis du eller din date har en hund, kan det virke som en mere afslappende effekt at medbringe den. Jeres samtale vil helt naturligt omhandle hunden, hvilket kan være en fordel, hvis det er svært at finde på et samtaleemne.

Du kan også finde en gratis koncert, eventuelt med et upcoming-band. Begge parter vil være optaget af, hvad bandet kan levere, men samtidig giver det god mulighed for masser af snak. Endvidere kan du invitere din date med til open-mic stand-up.

Dette findes oftest til en overkommelig pris, og I vil formodentlig få jer et godt grin – og en del samtaler bagefter, der eventuelt kan lede videre til en drink i byen.

Aktive dates

Hvis du ønsker at invitere din date ud på en aktiv date, kan I tage ud at skøjte eller stå på rulleskøjter – afhængig af vejret. Uanset hvilken form du vælger, vil I begge to skulle koncentrere jer om at holde balancen, men daten vil samtidig give anledning til gode samtaler.

En aktiv date kan tilsvarende være en workshop, hvor I får mulighed for at lære noget nyt eller gå i dybden med en aktivitet. Uanset hvad vil det med garanti være god underholdning, og der vil være en masse at snakke om bagefter. Her kan vi anbefale at tjekke siden workshopper.com ud.

Udfordrende dates

Hvis du er en person, der godt kan lide udfordringer, og som ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting, kan du vise denne side ved at invitere din date på karaokebar.

Hvis din date er mindre begejstret for denne aktivitet, kan du bestille et par drinks, der kan løsne stemningen op.

Hvis din date slet ikke ønsker at synge selv, kan I blot lytte til og snakke om de andre sangere.

På jeres første date kan I også tage til et fællesskabs-teaterspil.

Billetterne er oftest billige, og man ved aldrig, hvad teatershowet byder på, eller hvad man som publikum bliver udsat for. Det er ikke sikkert, I kan følge med i fortællingen og det, der foregår på scenen, men det vil helt sikkert opmuntre jer begge til mange samtaler om, hvad der egentlig skete.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *