00’ernes energi er tilbage i designet

For nogle måneder siden sad jeg og så nogle videoer med et band, Captain Roselyn, på nettet. Det er et ekstremt band, med meget rå energi og et vildt live-show.

De minder på mange måder om bølgen af såkaldte sydstats-hardcore bands, der kom frem i starten af 00’erne. Kender du ikke til genren, er nogle af de prominente bands, som stadig har overlevet siden dengang, Norma Jean og Every Time I Die. Du kan prøve at tjekke dem ud på Spotify, eller endnu bedre, på Youtube.

Kæmpe foto

Det er nemlig sådan med den slags musik, at den skal opleves live, og hvis du ikke har mulighed for det, så er live-videoer på youtube det næstbedste.

Det var også der, jeg sad og kigge på videoer at Captain Roselyn, og så lagde jeg mærke til, at de i mange af deres videoer har et kæmpe billede af Marilyn Monroe med på scenen, og i deres øvelokale står det også.

Jeg troede i starten, at billedet var et back-drop eller banner, men fandt senere ud af, at billedet er et kæmpe lærred, hvorpå et foto er printet.

marilyn-monroe-makeup-4

Billedets symbolik er egentlig ret sjov, da Marilyn Monroes rigtige navn var Norma Jean, og da Captain Roselyn tydeligvis er inspireret af bandet, Norma Jean, er det en sjov måde at give tribute til deres inspirationskilde.

Foto på lærred med indbygget lyddæmpende effekt

Jeg har googlet lidt efter foto på lærred og fandt efterfølgende ud af, at det faktisk er muligt at købe lærredfotos i næsten alle størrelser og tykkelser – men her kommet det bedste!

Ligesom ved et almindeligt maleri, så er der på bagsiden et hulrum, og dette hulrum kan nogle firmaer fylde ud med materialer, som er lyd absorberende!

For folk, der er interesseret i musik, giver det pludselig nogle rigtig spændende muligheder, når det gælder om at lyddæmpe eksempelvis et øvelokale. Det kan også bruges til lyd-studier i stedet for at beklæde alle væggene med grimt skum.

Du kan også tjekke sumopix.com.

Så i dagens artikel har jeg 2 opfordringer til dig, som er musik-interesseret:
1. Tjek et at de omtalte bands og få blæst ørene ud. Det vil uden tvivl være en af de største energiudladninger, du nogensinde har oplevet, og uanset om du kan lide genren eller ej, så er det sjovt at se nogen gå så meget amok på en scene.

2. Hvis du spiller eller optager musik, så prøv at kig efter fotos på lærred med lyddæmpende effekt i. Det vil kunne give dig et af de lækreste og flotteste øvelokaler eller lydstudier.

Se mere om bandet her: Captain Roselyn.

You may also like...