4 gaveideer til studenten i 2017

Er du på udkig efter den perfekte gave til den snart ny-udklækkede student, kan du sikkert komme lidt i tvivl om, hvad der virkelig hitter hos de unge?

Generelt set bør du dog ikke være så bekymret, for som student er taknemlighed ofte et nøgleord, som pludselig titter frem, når man endelig kan lægge skolebøgerne fra sig og slå sig løs.

Selvom det meste skaber glæde hos modtageren, så er der selvfølgelig nogle gaver, som er mere oplagte end andre.

Blomster og chokolade chokolade-student

Først og fremmest kan du købe en rose, som om man vil det eller ej, både hos drenge og piger skaber glæde. Derudover kan du vælge at købe en buket til pigen, som er lidt større. Den kan du blandt andet sende online her hos bloomit.dk, hvor du også kan sende en flaske vin eller chokolade med mere.

Det er en ganske fin ide, hvis du ikke selv har mulighed for at være med på dagen, men stadig gerne vil ønske tilllykke med en lille ting.

Tilbage til selve gaven, som selvfølgelig er det vigtigste for giveren. Her får du nogle gode bud på, hvad du kan forære studenten.

Et armbåndsur eller smykke

Den måske mest oplagte gave, uanset om det er til en dreng eller pige, er et armbåndsur. Det er en perfekt studentergave, fordi det er en slags investering og noget, man kan beholde i mange år ud i fremtiden.

På den måde bliver uret et minde om den fantastiske studentertid, og det vil bringe glæde, når man kigger på det.

student

Ure fås selvfølgelig i mange prisklasser og typer, men det oplagte er at købe et klassisk armbåndsur, som passer til mange forskellige sæt tøj. Med mindre studenten har ønsket sig et specifikt ur, så vælg noget, som ikke vækker for meget opsigt.

Uret skal udtrykke stil, og både til drenge og piger kan du få gode tilbud på ure af rigtig mange kendte mærker.

Du kan også vælge at købe et særligt smykke, hvilket selvfølgelig er mest oplagt til pigen. Det kan være et smukt, stilrent armbånd eller en halskæde, som er lidt ud over det sædvanlige.

Vælger du at købe et smykke, skal bør du være helt sikker på studentens stil, så du ikke går galt i byen. Sørg for at det kan byttes.

Et kamera

Det er blevet rigtig populært at forære studenter et kamera, hvis pengene er til det. Det er selvfølgelig en rigtig stor gave, men også noget, hvor du virkelig kan skabe dig dine egne minder.

Et kamera er oplagt, fordi der i studentertiden tages rigtig mange billeder, som man gerne vil gense senere. Samtidig er der noget symbolsk ved denne gavetype.

Rigtig mange studenter tager nemlig ud og rejser efter gymnasiet, og her skal de selvfølgelig have et kamera med, så de kan bringe deres nye, fantastiske minder med sig hjem.

Noget personligt

ballon

Når du vælger gaven til studenten, skal du selvfølgelig tænke med hjertet.

Det vækker altid stor glæde, hvis man virkelig kan mærke, at der er tænkt over gaven, eller at der er noget personlig involvering i den.

Det kan være, I har en sjov historie sammen, som kan visualiseres i en gave, eller måske har i talt om en oplevelse, som I kan lave sammen. Tænk kreativt og tænk over jeres fælles minder.

You may also like...