Pynt CV’et med en gratis Google Ads Certificering

Når en virksomhed skal ansætte nye medarbejdere, er det ofte CV’et, der først læses igennem. Derfor gælder det om at have et spændende og godt CV. Pynt dit eget CV med Google Ads Certificering helt gratis.

Google Ads Certificering giver kvalifikationer

Har du Google Ads Certificering på CV’et, vil det vise, at du har opnået kvalifikationer inden for markedsføring. Du bliver ekspert i online annoncering, hvilket kommer dig til fordel i mange jobstillinger.

For at få certifikatet fra Google Ads skal du bestå to online eksamener. Herefter vil du modtage et personligt certifikat. Dette viser din kommende arbejdsgiver, at du, udover at besidde evner inden for online markedsføring, også har lyst til at tillære dig ny viden på egen hånd. Og så er det endda helt gratis.

Første trin – Anvend din Google-konto eller opret en

For at kunne få Google Ads Certificering skal du have en Google-konto. Din Google-konto kan eksempelvis være en Gmail eller en Google-konto, der er forbundet med din personlige e-mail.

Har du ikke sådan en, skal du først og fremmest oprette den. Det gør du på http://accounts.google.com.

Har du flere forskellige kontoer, er det bedst at vælge den, hvor du ønsker at certifikatet bundet til – både til personligt og offentligt brug.

Andet trin – Bliv en del af Academy for Ads

Når du har fundet den Google-konto, du ønsker at anvende, skal du logge ud af alle andre kontoer. Der kan nemlig opstå login-problemer, hvis du er logget på flere forskellige brugere ad gangen. Sørg derfor for blot at være logget ind på den Google-konto, du ønsker at anvende.

For at blive en del af Academy for Ads, skal du klikke på https://landing.google.com/academyforads/. Herefter trykker du på ”Get Started Now” og accepterer betingelserne.

Nu skal du vælge, om du vil knytte din konto til din Google Partners firmakonto eller ej. Ønsker du at gøre det, skal du klikke på ja. Herefter skal du opdatere din profil med mailoplysninger, fornavn, efternavn, land, virksomhedsnavn, virksomhedsmailadresse, tidszone samt sprog.

Ønsker du ikke at tilknytte din konto, skal du i stedet klikke på nej. Dette skal du ligeledes gøre, hvis du ikke er knyttet til en virksomhed. 

Tredje trin – Forbered dig på eksamen

Nu skal du i gang med at lære færdighederne og dermed forberede dig på eksamenerne. Du kan både vælge den grundlæggende eller mere omfattende uddannelse.

Forbered dig på at bruge mindst fire timer på forberedelserne, da du både skal se videoer, læse og bestå prøvespørgsmål for hvert modul. Ved at gennemgå disse vil du blive helt klar til eksamenerne, da spørgsmålene umiddelbart stilles på samme vis til eksamenerne.

Fjerde trin – Bestå to eksamener

For at få certificeringen i Google Ads skal du bestå en grundlæggende eksamen og en ekstra eksamen. Den sidste eksamen kan du selv vælge, og du kan vælge alt fra søgning og mobil til display, shopping og video.

Når du har bestået dine eksamener, vil du modtage dit certifikat. Netop dette certifikat bør du sætte på dit CV, således du pryder det med gode kvalifikationer.

Har du mod på at tillære dig endnu mere viden, kan du tilkøbe ekstra kurser i Google Ads her.

You may also like...