5 ting enhver fyr bør have i sin lejlighed

Det er ikke alle fyre, der har lyst til at bruge særlig lang tid på indretning. Men selvom du ikke går så meget op i indretning, er der er nogle ting, som alle fyre bør have i deres lejlighed.

Læs med her og få styr på, hvad du som fyr ikke kan undvære i dit hjem.

Et blæret barbord

Barborde hitter i høj grad lige for tiden, og det kan give et stilet og maskulint udtryk til din lejlighed at have et fedt barbord stående i hjørnet. Du kan fx. vælge materialer som stål, messing og træ, og prislejet er også enormt bredt.

Barbord kan også være på hjul, og fås så det passer lige til de smarte Gin flasker:

En trådløs højtaler

Enhver fyr bør have en god højtaler i sin lejlighed, så god musik altid er til at komme i nærheden af. Både når du er alene hjemme, har besøg af drengene eller holder fest, er det fedt at kunne spille op for de fede numre.

Det vigtige ved den trådløse er at den kobler sig på alles mobil, og kan tages med på stranden eller i haven til BBQ festen!

Det er vigtigt, at du vælger en højtaler i god kvalitet, så du kan spille højt og stadig få ordentlig lyd ud. En fed trådløs højtaler bliver en del af din interiør, så vælg en i et lækkert design.

(Kunstige) blomster

Alle kvinder elsker blomster, det ved alle. Men vi mænd er bare elendige til at passe dem, så hvad gør man?

Du husker måske kunstige blomster som noget, der ligner plastik langt mere end blomster. Men den tid er forbi, og i dag kan du vælge mellem mange forskellige typer af kunstige blomster, som på en prik ligner rigtige blomster.

Kunstige blomster er ideelle til dig, der ikke er god til at få vandet blomster en gang om ugen.

Blomster skaber liv og hygge i dit hjem, og hvis du finder farverige blomster feminine, kan du vælge en kaktus eller andre grønne planter til din lejlighed.

Billede af kunstige blomster fra Brondsholm.dk.

Fede plakater på væggene

Dette er langt fra blot kvinder, der skal have kunst på væggene. Den ene hvide væg efter den anden bliver enormt kedeligt at se på, og det er en fejl, som mange fyre begår.

Du behøver ikke at have en særlig viden inden for kunst for at vælge noget fedt til dine vægge, du skal blot vælge noget, som du kan lide.

Gå på opdagelse i plakatbutikker eller kig på nettet, hvor der er et stort udvalg af plakater. Tænk over hvilke farver, du godt kan lide. Plakater kan være en rigtig god måde at få farve ind i din lejlighed på, og så er de med til at give din lejlighed et personligt udtryk.

En komfortabel og klassisk sofa

En god sofa er enormt vigtig, når du som fyr skal indrette din lejlighed. Du skal gå efter en sofa, man kan ligge godt i, da både du og dine kammerater med garanti får brug for at tage en lur på den.

Samtidig skal der kunne sidde flere i den, når der skal spilles PlayStation eller andet.

Der findes adskillige modeller og farver inden for sofaer, så du skal blot vælge den, der passer ind hos dig, og som du ikke bliver træt af lige foreløbig, da det kan være dyrt at skifte ud for ofte.