5 ting I kan lave på polterabend

Har du en god ven eller veninde, der snart skal giftes?
Er du med til at planlægge polterabend, men ved ikke, hvad I skal kaste jer over?

Her får du 5 idéer til polterabendaktiviteter.

1) Paintball

Det er en klassiker, og hvis ikke I er bange for blå mærker, er det et oplagt valg.

Paintball er virkelig underholdende, og der er mange, der endnu ikke har prøvet det. Det findes mange steder rundt i Danmark, så det er som udgangspunkt temmelig nemt at komme til, hvilket også kan være en fordel. Er I til action og spænding, men vil prøve noget mere alternativt end paintball, kan I også tage på skydebane.

Til mandepolterabenden vil det uden tvivl være et hit, og er det kvinder med en forkærlighed for action, der skal til polterabend, vil det også falde i god jord.

2) Karaoke

Hvad er sjovere end at se sine venner gøre sig selv fuldkommen til grin på en scene? Skal I have en sjov aften, er karaoke et fremragende bud på en aktivitet. Efterhånden som aftenen skrider frem, kommer det blot til at lyde dårligere og dårligere, og det gør det hele endnu mere underholdende.

Hvis I alle sammen giver den gas og slipper jeres indre stjerner løs, bliver det uden tvivl sjovt for både jer selv og alle de andre gæster, der måtte være på den pågældende karaokebar. Er det lidt for grænseoverskridende at skulle synge foran fremmede, kan I naturligvis også opstille jeres egen karaokebar derhjemme – det fungerer mindst lige så godt.

3) Vinsmagning

En anden god aktivitet er en vinsmagning, og planlægger I det selv, behøver det ikke at blive vanvittigt dyrt. Køb et udvalg af forskellige, gode vine og sæt dig ind i deres særlige kendetegn. På den måde kan I smage en masse god vin, og du kan få lov til at flashe din viden om sagerne.

Til en sådan vinsmagning skal der naturligvis være noget for enhver smag – invester derfor i både eksempelvis Prosecco, Pinot Noir og Chardonnay, så I kommer hele paletten rundt og får smagt på alle de store klassikere.

Tip
Procecco er en populær vin, som mange ikke kender. Læs mere om den her: Prosecco (hos jyskvin.dk).

4) Danseundervisning

Har I mod på at prøve noget lidt anderledes, kan I give jer i kast med en omgang danseundervisning.

Der er masser af steder, hvor man kan booke private lektioner for større eller mindre grupper, og I kan naturligvis kaste jer over lige akkurat den type dans, I allerhelst vil. Eksotiske danse som salsa er altid et hit, men også pole dance eller hiphop kan I prøve kræfter med.

Så har I også nogle helt nye, sprøde moves til aftenens fest.

5) Håndværk

Er den kommende brud eller gom kreativt anlagt, skal I måske overveje en form for håndværkskursus.

Det er for eksempel populært at planlægge polterabender, hvor man får et kursus i enten glaspustning eller maling, og så kan man sammen fremstille en ting til dagens hovedperson, som han eller hun kan beholde som et personligt minde.

Skal det være kreativt, men samtidig rykke nogle grænser, er croquistegning et alternativt valg, som helt sikkert vil give jer en sjov og anderledes oplevelse.

You may also like...