Aktiviteter i Århus for hele familien

Århus er byen hvor du altid finder en masse aktiviteter – gratis som betalt – for hele familien. Vi har dedikeret denne artikel til at snakke omkring enkelte af dine muligheder. Er du ny i Århus eller har du boet her i mange år? Du har sikkert ikke prøvet alle de familie aktiviteter som Århus har at byde på.

Vi kan allerede starte med det faktum, at vi ikke kan dække alle aktiviteter i Århus i dette indlæg. Århus er simpelthen gået gen og blevet så stor en by, at der i alle afkroge af byen er dukket flere og flere aktiviteter frem. Vi har udvalgt 2 aktiviteter for de aktive familier i århus.

Eventhall – aktiviteter for store og små

Du finder det store aktivitetscenter under navnet Eventhall på adressen Åbyvej 77, med smart parkeringsmuligheder og busser direkte til døren. Med sine over 500 m2, har Eventhall formået at skabe et kæmpe ombygget hus med aktiviteter for hele familien. Selvom nogle af aktiviteter på overflade passer perfekt til en 18 års fødselsdag eller polterabend, så har Eventhalls en bred falde af aktiviteter til alle aldersgrupper.

4-aktiviteter-i-århus

Mega bordfodbold: Har du nogensinde tænkt over hvordan det ville være, at spille bordfodbold, hvor du selve er sat fast som en af spillerne? Denne oplevelse kan du få ved Eventhall, hvor man ved aktiviteten Mega Bordfodbold bliver fastspændt, som var man en af de enkelte spiller i bordfodbold. Efter blå få sekunder har du sved på panden, og kampånden er blevet en del af dig. Læs mere samt se billeder her.

Bungee basket: I kampen 1-mod-1 får du sat din styrke og strategi på prøve. I Bungee basket skal du forsøge at få bolden i nettet – men dette skal modstaderen også – blot i den anden ende, og I er forbundet med et elastik. Strategien og styrken kommer på spil, og det er ikke altid styrken som vinder. Se alle de fede billeder samt læs mere her.

Eventhall.dk tager både imod små og store selskaber, og familier og små børn er også velkommen i deres lokaler i Åbyhøj. Ikke alle aktiviteter er tilgængelig for alle aldre, læs mere omkring de forskellige aktiviteter her.

Aarhus Skøjtehal – kold hygge for hele familien

Du finder Aarhus Skøjtehal på Gøteborg Alle 9 (8200 Århus N), hvor du både har mulighed for at parkere bilen, eller tage bussen lige til døren. I skøjtehallen finder man det man kalder ”en iskold oplevelse”, hvor stor som små både kan få et smil på læben og røde kinder.

Hele familien er velkommen i Aarhus Skøjtehal, hvor du har mulighed for at leje skøjter i alle størrelser. Er de små ikke helt sikre på skøjterne endnu, så har du også mulighed for at leje ”en venlig pingvin”, som med sine smarte håndtage, nemt kan støtte indtil man er helt sikker på isen. Når trætheden har sat sig i benene, så kan man nydes resten af tiden i hallens Café, hvor alt godt til ganen og maven kan købes. Læs mere omkring Aarhus Skøjtehal her.

Senere vil vi forsøge at kigge på Race Hall samt DGI huset, og hvor vi kigger på hvilke aktivitetsmuligheder disse steder tilbyder for familier i Århus og omegn.

You may also like...