Danfoss går foran med system til intelligent varmestyring

Du kan nu udstyre huset med intelligent varmestyring, som du kan benytte, uanset hvor du befinder dig. Du kan nemlig styre hjemmets varme direkte fra din smartphone eller tablet via en app – Danfoss selv kalder det også for ’smartvarme’. Det er nemlig super smart, og du kan få besparelser på op til 23%. Det er altså penge, du kan bruge på lige hvad, du har lyst til, for at give din tilværelse mere værdi.

Sådan fungerer det

I bund og grund handler det om at skrue ned for varmen, når du ikke har brug for denne – når du er væk hjemmefra, eller når du sover. Forskning viser blandt andet, at den ideelle temperatur i soveværelset er 17 grader – her vil Danfoss’ varmestyring kunne justere temperaturen i soveværelset, således at den er de optimale 17 grader, når du skal sove, men efterfølgende varmere, når du vågner.

Se en lille forklaringsvideo her fra Danfoss’ hjemmeside:

Hvis du skal på ferie, sørger varmestyringen også for at skrue ned for temperaturen, mens du er væk, og den skruer op igen, inden du kommer hjem – du mærker altså slet ikke, at du har sparet penge, mens du er væk.

Vi kender det alle sammen: Vi åbner et vindue og glemmer at slukke for radiatoren, og pengene flyver direkte ud af vinduet. Varmesystemet sørger også for at slå varmen fra, hvis den opsamler et temperaturudsving på mere end tre grader. Når du så igen lukker vinduet, vil varmen tændes igen.

Du kan styre og kontrollere hjemmets varme fra din smartphone eller tablet via en app, uanset hvor du befinder dig. Det har aldrig været nemmere at styre husets varme, da du kan gøre det i alle døgnets 24 timer, uanset hvor du er henne.

Det intelligente varmesystem forhandles online hos netbutikken Wattoo.dk her.

f99e2e83-25da-4f23-99aa-67752d0067b2.JPG

 

Fremtiden er IoT

IoT står for Internet of Things og er noget, vi kommer til at opleve i højere grad i fremtiden. Begrebet bygger på, at man kobler fysiske produkter på et netværk, hvor dette produkt interagerer med andre produkter via et netværk. Det er altså forbindelse mellem forskellige enheder – både fysiske og virtuelle produkter. Her er en længere introduktion til IOT.

apple-watch

Vi oplever dette mere og mere i vores hverdag, og det er bestemt ikke altid, at man som forbruger lægger mærke til denne udvikling. Som forbrugere forventer vi nemlig, at enheder snakker sammen gennem en gennemtænkt brugeroplevelse, hvor design og service hænger sammen. Det er ikke længere nok med et godt visuelt design – servicen skal også være i top.

Virkeligheden er, at man ikke længere kan maskere dårlige produkter eller services med et flot visuelt design, når der snakkes om Internet of Things.

Hvis du har en trådløs højtaler, et alarmsystem eller en Google Chromecast i hjemmet, gør du allerede brug af teknologien, der sammenkobler enheder. Fysiske produkter, der snakker sammen med enheder over internettet. Vi kommer uden tvivl til at se flere og flere af disse typer produkter i fremtiden – og med god grund. Det kan i høj grad være med til at gøre vores hverdag ’nemmere at styre’, samtidig med at det er tidsbesparende i danskernes altid travle hverdag.

You may also like...