En personlig blog kan skaffe dig et job

En blog er et sted, hvor man får mulighed for at dele sine meninger og holdninger og desuden skabe forbindelser til andre mennesker.

Det kan eksempelvis være en blog om at rejse eller om mad, og man kan dermed give inspiration til sine læsere om, hvad man selv synes om det pågældende emne. Hvad mange ikke er klar over er, at udover dette kan en personlig blog også bruges som et redskab til at få et job.

Læs med her i artiklen og bliv meget klogere på, hvordan en blog kan være med til at skaffe dig dit fremtidige drømmejob. 

Giv andre mennesker indblik i dine kvalifikationer

Selvom at man som blogger muligvis kan føle, at man bare giver andre mennesker et indblik i sine personlige oplevelser og meninger, er en blog et rigtig godt sted at vise sine faglige kvalifikationer og interesser.

Det kan derfor være en rigtig god idé at skrive sin blog på sit CV, da det skaber en fin forbindelse imellem det felt, du gerne vil arbejde inden for, og så dig selv.

Særligt hvis du er utrolig passioneret omkring din blog og det, du skriver om, da det helt bestemt siger noget positivt om dig som person over for fremtidige arbejdsgivere.

En blog er et sted, hvor du kan skabe dit personlige brand

Man skal desuden tænke på sin blog som et sted, hvor man har mulighed for at skabe og forme sit eget brand. Det smarte ved en blog er nemlig, at du her selv er i kontrol, og udover dette skiller du dig ud med en blog, da det bestemt ikke er alle, der har det.

Det kan således virke utroligt imponerende på en arbejdsgiver, at du selv designer og skaber unikt indhold til en blog, der læses af mange mennesker hver dag.

Hvis du ønsker at gøre opmærksom på din blog inden en jobsamtale, kan du for eksempel opfordre arbejdsgiveren til at tjekke den ud, så de får endnu et indblik i dine faglige kvalifikationer. Du kan også vælge at fremvise din blog på en af virksomhedernes platforme, da du dermed også gør opmærksom på dig selv på en positiv måde.

Vis din kommende arbejdsgiver, hvad dine talenter er

En blog skal helst være et sted, hvor du kan få mulighed for at vise omverden, hvem du er, og hvad dine talenter er.

Du kan lige så vel udnytte, at du har din helt egen personlige platform, så skab eksempelvis indhold omkring dine succeshistorier, så din fremtidige arbejdsgiver kan blive klogere på, hvem du er som person, og hvorfor du bør ansættes.

Ydermere er det en god idé at skabe masser af trafik på din blog, og det gør du ved jævnligt at skabe indhold og skrive indlæg. Her skal du selvfølgelig finde din egen rytme, men en løbende og konstant interaktion med dine læsere er vigtig, såfremt du ønsker at fastholde populariteten på din side.

Sådan får du din blog til at fremstå professionel i WordPress

Ønsker du, at din personlige blog skal være din vej til dit kommende drømmejob, er det utrolig vigtigt, at du fremstår professionel, så arbejdsgiveren får lyst til at hyre lige netop dig. Det er både vigtigt i forhold til det indhold, der er på din blog, men det er bestemt også vigtigt i forhold til designet.

Er du ikke ekspert inden for dette, og sidder du fast i fx. WordPress, er der heldigvis hjælp at hente til udvikling af en moderne og professionel hjemmeside, som du desuden hurtigt og nemt kan opdatere og vedligeholde – klik over til codemakers.dk, hvor du kan få hjælp af en programmør. De er specialister i WordPress, og vi har brugt dem flere gange til vitaminic.dk.

You may also like...