Få styr på tøj og trin til Les Lanciers dansen

Få ting er vigtigere i gymnasietiden end din gallaaften.

Det er her, du virkelig får mulighed for at folde dig ud og slappe af for en stund, før du snart er helt færdig som ny udklækket student.

Men har du egentlig styr på dine ting, eller skal du lige have en lille genopfrisker, så du står knivskarpt? Læs mere her.

Hvis du har knoklet hårdt i tre år med fag, som du knap nok troede fandtes, så er du helt sikkert også helt klar til at blive færdig som student.

skolebal

Med til fornøjelsen følger gallafesten, som landet over er en vældig stor begivenhed. Her får de unge mulighed for at tage deres smukkeste tøj på og komme anstigende i sjove køretøjer, før der skal danses og festes til langt ud på natten.

Er du en af dem, som snart står på spring til gallafesten, så får du her en lille huskeliste over, hvad du skal have styr på.

Trinnene

Hvis der er noget, du gerne vil være skarp til, når du ankommer til dit galla, så er det lanciers-trinnene.

Det giver en fantastisk følelse, hvis du virkelig kan flytte benene, som din hjerne ønsker det, og det kræver altså en smule træning, hvis du vil være rigtig god til det. Derfor bør du selvfølgelig øve dig sammen med din partner eller den forælder, som eventuelt skal danse med dig.

Det kan også sagtens være en god idé at tage nogle dansetimer hos en lærer. Her får du mulighed for at blive vejledt, så du måske får styr på de ting, du føler halter. Det vil helt sikkert give dig en enorm selvtillid, så du bare kan nyde din aften med dem, du holder af.

Hvis du gerne vil finde en god danselærer, som kan give dig lanciers-undervisning, kan du klikke her for at finde et alternativ.

Tøjet

Der skal selvfølgelig også være helt styr på tøjet, når du ankommer til din gallaaften.

Det kan selvfølgelig gøres på mange måder, men du vil nok gerne stå snorlige, uanset om du vil skille dig ud eller passe ind med de andre.

prom

Gallatøjet er en måde af shine rigtig meget, og du kan tilpasse tøjet til din kropsbygning eller andet, som gør dig helt unik på dagen.

Det kan dog også sagtens være en smule dyrt, hvis du skal ud og investere i et helt nyt sæt festtøj.

Der er dog nogle muligheder for at spare lidt af det store beløb, hvis dine forældre ikke er med på at betale for det hele.

Besøg eventuelt et outlet, hvor du helt sikkert kan finde et stort udvalg, men til meget færre kroner. Der findes en lang række outlets i Danmark, som har festtøj til både mænd og kvinder.

Husk at slappe af og nyde det

Når trinnene og tøjet er på plads, skal du blot fokusere på at nyde det. Gallaaftenen er en af de helt store oplevelser, og den skal ikke spildes på at gå at være nervøs.

Hvil i dig selv og dit fine tøj, og tag den med ro.

Nu er det nemlig tid til blot at nyde hele dagen sammen med din dansepartner!

You may also like...