Find alt i Århus som en studerende kan have brug for.

Studenterguiden.dk har samlet en masse informationer om Århus bys mest driftige virksomheder så du kan finde lige hvad du søger om du er studerende eller ej.

Tag ikke fejl af navnet, det er ikke kun studerende der kan bruge guiden, men alle der gerne vil opleve hvad der er i Århus af restauranter, sundhed og wellness, frisører, uddannelser og andre former for virksomheder, som køreskoler.

Hvis du er tilflytter til Århus er Byguiden for Århus på Studenterguiden.dk et særligt effektivt værktøj til at lære byen at kende.

Det er selvfølgelig ikke alle aktiviteter og virksomheder der er med på Studenterguiden.dk, men der kommer dagligt flere, og det er samtidig en side der bliver besøgt mere og mere.

aarhus

Til gengæld er de butikker og andre tilbud der er præsenteret på Århus byguide håndplukkede for at sikre de bedste repræsentanter i hver sin kategori.

En af de absolut mest populære kategorier er frisørkategorien. Her er gode beskrivelser af 10 af de bedste steder at få nyt hår og mange flere links til næsten alle frisører i Århus. Nogle af stederne har dog også negleteknikere, hvilket betyder at de måske også ligger i den anden kategori kaldet Sundhed og Wellness.

I Sundhed og Wellness sektionen kan du også finde de bedste tandlæger, negleteknikere og massører i byen, så du kan komme til at se lækker ud, få et lille smil på læben og smile til ”Smilets by”.

Når du er blevet shinet op med lækkert hår, flotte tænder og negle, så kan du finde det sted du gerne vil i byen. Du finder en af Århus’ bedste restauranter, caféer eller natklubber i en af de respektive kategorier.

På mange af natklubberne der også er spillesteder, kan du høre koncerter året rundt. Så slå dig bare løs i de århusianske byliv og nyd de mange smil i nattelivet og det store udvalg af kultur og aktiviteter.

Hvis du er mere til rendyrket kultur, fremfor bytur, så kan du også finde en liste over museer og teatre på Studenterguiden.dk. Og der er alt for de videbegærlige, kulturinteresserede individer lige fra Steno Museet og Kvindemuseet til Århus teater, der blev stiftet i år 1900 og Den gamle by fra endnu tidligere.

Hvis du ikke er flyttet til Århus for at gå i byen eller blive klogere på kulturen, så er der masser af højskoletilbud, som du også kan finde masser af information om på hjemmesiden. Det er ikke kun højskoler for Århus, men for hele Danmark.

Selvom Århus ikke er den by med det største areal i Danmark og selvom den offentlige transport virker ganske fint, så er der nogle gange man har lyst til at tage bilen i stedet. Især, hvis det regner og man ikke har været så heldig at få en bolig tæt på sin arbejdsplads eller sit studiested. Men har du ikke fået taget dit kørekort endnu, så har Studenterguiden en fyldestgørende liste over køreskoler i Århus, som anbefales.

Ingen andre steder finder du så mange informationer om Århus samlet på et sted. Så behøver du kun at lede et sted i stedet for at søge Google tyndt.

Du kan også tjekke den nye service Shoplr.dk ud, jeg faldt netop over den på Dmoz, siden hvor man kan finde en masse god information om de bedste website, som gamle mennesker som mig der kan huske en tid før Google kan huske 🙂

God fornøjelse næste gang du er i Århus!

 

You may also like...