Fire fleksible studiejobs – suppler din SU

Som studerende lever man ikke just et liv i sus og dus – snarere tværtimod. Hver en krone skal vendes, og på trods af dette er det alligevel de færreste, som klarer sig igennem en videregående uddannelse uden et studiejob, lån eller andre former for indtægter.

Mange er dog tilbageholdende ift. at supplere studietilværelsen med et arbejde, idet de frygter at falde bagud på studiet.

Heldigvis er det muligt at finde fleksible jobs, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor meget du arbejder.

Ønsker du en smule mere luft i budgettet hver måned, har vi i denne artikel samlet fire fleksible studiejobs, der måske er noget for dig.

Tekstforfatning

Er du dus med kommatering, og har du et naturligt talent med et tastatur? Så er et job som tekstforfatter sandsynligvis skræddersyet til dig.

Arbejdet indebærer, som stillingsbetegnelsen også antyder, udfærdigelsen af tekster – både til brochurer og flyers, men også til hjemmesider og artikler på web. Du kan både finde studiejobs hos specifikke virksomheder og såkaldte tekstbureauer, der udelukkende beskæftiger sig med tekstforfatning.

Det eneste, det kræver, er, at du mestrer dit sprog, og at du kan overholde deadlines. Du bestemmer stort set selv dine arbejdstider, og ønsker du at arbejde derhjemme, inden du går i seng, er det i de fleste tilfælde ikke noget problem. Aarhus kan prale af flere af denne slags bureauer – eksempelvis TEXTA.

Du kan læse mere om, hvad det kræver at blive tekstforfatter hos TEXTA på følgende link: https://texta.dk/portfolio/tekstforfatter/.

Mødebooker og telemarketing

Nogle hader dem – andre elsker dem. Telefonsælgere er et udskældt folkefærd, men er du født med et sælgergen, er det en oplagt mulighed for at tjene en ekstra skilling hver eneste måned, så du ikke skal takke nej til en tur i byen eller en hyggelig aften med veninderne.

Jobbet er særdeles fleksibelt, og du bestemmer som hovedregel selv, hvor meget du arbejder og hvornår. Er du meget genert og ikke glad for at snakke med fremmede, er arbejdet måske ikke det rette for dig, men er du en udadvendt menneskekender, som ikke lader sig slå ud af et ”nej”, bør du ikke holde dig tilbage.

Holdunderviser

Går du på universitetet, ved du sikkert, at holdundervisere ikke kommer af ren og skær interesse. Det er et ganske almindeligt studiejob med løn og feriepenge, og er du på udkig efter et fleksibelt og ikke mindst relevant arbejde, er jobbet som holdunderviser eller studenterinstruktor måske noget for dig.

Det kræver naturligvis, at du har gennemført det fag, du ønsker at undervise i – og så skal din karakter i det pågældende fag gerne være så høj så muligt, så du har bevist, at du kan din vej omkring de forskellige modeller, begreber og udregninger.

Bliv freelancer

Er frihed og selvstændighed alfa og omega for dig, kan du med fordel overveje at supplere din SU ved at blive freelancer.

Som freelancer er du ikke ansat i ordets traditionelle forstand – du bliver oftest hyret til at udføre en bestemt arbejdsopgave, og partnerne har således ikke nogen forpligtelser over for hinanden foruden den aftalte opgave. Dette betyder også, at du frit kan arbejde for flere virksomheder eller privatpersoner på samme tid.

Der findes flere platforme, hvor du som freelancer kan lede efter opgaver, herunder Amino, Fiverr og Facebook.

Så hvis S.U.en ikke er tilstrækkelig, så kan du med fordel tjekke disse muligheder ud. Der er nemlig mange gode jobs at få, hvis man er klar til at yde en god indsats.

You may also like...