Guide til de mest populære natklubber i Aarhus

Du kender måske følelsen af at sidde derhjemme til forfesten, og beslutningen om, hvilket diskotek man skal besøge, skal tages.

I takt med at Mojito’erne ryger indenbords, vil valget blive mere og mere uoverskueligt, da Aarhus har en række forskellige natklubber. Typisk ender det for mange med, at de altid tager de samme steder hen.

Som gode jyder tager man altid lige de første drinks hjemmefra, og sparer lidt der 😉

Skærmbillede 2016-07-06 kl. 16.10.38

Opskrift fra Festli.dk

Netop derfor har vi forsøgt at samle en liste med nogle af de mest populære natklubber i Aarhus. For alt andet lige er det sjovere at være på en natklub, hvor der er mange mennesker.

Vi har med vilje ikke rangeret natklubberne, da vi ved, at folk har vidt forskellige holdninger til hvilke natklubber, som er de bedste. Derfor har vi i stedet valgt at fokusere på nogle af de mest populære, som derved kan antages også at være blandt de bedste diskoteker i Aarhus. Vi har så vidt muligt forsøgt at inkludere natklubber, som appellerer til flere forskellige segmenter, så du vil finde guiden relevant uanset hvilke præferencer, du har til nattelivet.

Castenskiold

Castenskiold er en af Aarhus’ mest eksklusive natklubber og er bestemt et sted for feinschmeckere. De beskriver sig selv som en moden natklub, hvilket understøttes af aldersgrænsen på 23 om lørdagen og 21 om fredagen. Derudover er priserne på diskoteket blandt de dyreste i Aarhus, men til gengæld er du også sikker på, at kvaliteten er i top. Gæsterne på Castenskiold er af denne grund mestendels i slut 20’erne og 30’erne. Der er desuden gratis entre på Castenskiold.

castenskjold

Castenskiold er et godt bud på en natklub, hvis du ønsker at have en mere eksklusiv aften, hvor du kan nyde kvalitetsdrinks og god service. Derudover ligger Castenskiold i hjertet af Aaen, så andre barer og natklubber vil altid være lige i nærheden.

Bernhardt Natklub

Et andet bud på en eksklusiv natklub, der appellerer til et lidt yngre segment end Castenskiold, er Bernhardt Natklub. Bernhardt har knap så dyre priser som Castenskiold, men de ligger stadig i den dyre ende af spektret. Der er en aldersgrænse på 20 om fredagen og 22 om lørdagen, så gæsterne på klubben vil hovedsageligt være i 20’erne. Entreprisen på Bernhardt Natklub ligger på 50 kroner, ligesom man også skal betale for garderobe.

bernhardts

Generelt er Bernhardt et sted, hvor folk klæder sig godt på. Selvom stedet er eksklusivt, er der dog plads til alle. Uanset hvor stor din pengepung er, vil du kunne nyde en eksklusiv aften på Bernhardt Natklub!

The Australian Bar

The Australian Bar vurderes af mange til at være det mest populære sted for unge under 20 år, hvilket understreges af at aldersgrænsen på diskoteket er på 18 år. Priserne er ligeledes særdeles studievenlige. Blandt andet kører natklubben med 10 kroners bar på udvalgte tidspunkter af deres åbningstider. Det koster 50 kroner i entre og 20 kroner i garderobe på Australian Bar, medmindre man har booket et bord, hvilket kan gøres på deres hjemmeside.

Der er altid gang i den på The Australian Bar og søger i en aften med sjov og fuld fart på, kan Australian Bar helt sikkert anbefales. Diskoteket ligger midt på Aaen, så der er utallige andre barer og diskoteker tæt ved.

Train

Train er et af Aarhus’ absolut mest populære spillesteder og natklubber.

Stedet har specialiseret sig i at kunne levere den bedst mulige oplevelse, hvad angår livemusik. Stedet har dog også haft stor fokus på natkluboplevelsen, hvilket har resulteret i, at stedet har været et af de mest populære steder i det aarhusianske natte siden dets åbning i 1998. Der er især gang i natklubben efter koncerter, så det anbefales klart at se Trains vej, hvis i skal i byen efter en koncert. Aldersgrænsen på natklubben er 21 år, ligesom den også er på Trains tilhørende lounge bar Kupé.

train

Train er en eminent natklub, hvis i ønsker at finde et sted, hvor musikken er i fokus. Train sætter stor fokus på at booke de rette DJ’s, så festen når sit maksimum. Du er derfor altid sikker på, at der vil være gang i den hver eneste gang, du er på diskoteket!

Vi håber, at denne guide har givet dig inspiration til at gå på oplevelse i det aarhusianske natteliv. Alle ovennævnte natklubber har allerede cementeret deres plads på natklubscenen, og netop derfor anbefaler vi, at du giver dem en chance, hvis du ikke allerede har prøvet det!

You may also like...