Markedet for måltidskasser eksploderer i disse år

De fleste danske familier har i dag en travl hverdag fyldt med aftaler, møder og andre forpligtelser. Det kan derfor være svært at få tid til at nå det hele såsom at handle ind – og det er her, at måltidskassen kommer ind i billedet.

Med en måltidskasse får du leveret opskrifter og råvarer lige til din hoveddør, hvorfor du aldrig mere behøver at tænke over at lave indkøbssedler og tage en tur i det lokale supermarked.

Få madvarer og opskrift leveret lige til hoveddøren

Hvem kunne ikke godt tænke sig at få en kasse med madvarer leveret lige til hoveddøren?

Det lader det til, at de fleste danske familier kan, eftersom måltidskasser er gået hen og blevet ekstremt populære i løbet af bare ganske få år. I starten var det primært et fænomen, der var udbredt i København, men efterhånden er flere og flere jyder og fynboer også hoppet med på vognen. Det betyder, at nogle af de allerstørste leverandører i Danmark oplever en solid vækst, og der er således tale om en yderst markant fremgang.

Faktisk nærmer omsætningen sig en milliard kroner, og det har blandt andet betydet, at Coop nu også lancerer sit bud på en måltidskasse.

Sådan kan du sammenligne leverandørerne med hinanden

Der findes i dag en lang række forskellige leverandører, der alle har vidt forskellige fokusområder og kerneværdier, når det kommer til deres måltidskasser.

Der findes eksempelvis leverandører, der har fokus på økologi, mens andre har fokus på fisk. Det betyder, at det som forbruger kan være utrolig svært at gennemskue markedet for måltidskasser, eftersom der er så mange forskellige muligheder.

Det betyder også, at priserne på de forskellige måltidskasser varierer, men nu findes der en guide over måltidskasser, som giver dig mulighed for at sammenligne de mange leverandører med hinanden, så du hurtigt og nemt vil kunne gennemskue, hvilken leverandør der formår at leve op til dine krav og ønsker.

Det er vidt forskelligt fra familie til familie, hvad man foretrækker, når det kommer til aftensmåltidet, men med guiden hos måltidskasseguiden.dk, kan du nemt finde den rette måltidskasse for jer til den rette pris.

Uanset om der er tale om sortering på antal personer, leveringstid, tilberedningstid eller om det skal være til vegetarer eller kødspisere.

Den enorme stigning vil fortsat stige de kommende år

Denne enorme succes, som leverandørerne af måltidskasser oplever netop nu, er kun toppen af isbjerget, hvorfor man stærkt forventer, at denne succes vil fortsætte i løbet af de kommende år. Det skal desuden nævnes, at det ikke blot er herhjemme i Danmark, at måltidskasser er ekstremt populære, men det samme gør sig gældende i udlandet.

Eksperter mener, at denne vækst skyldes, at der her er tale om et koncept, der passer perfekt ind i tidsånden.

Stort set alle danske familier lever i en travl tid, hvor de konstant føler sig pressede og stressede, og en måltidskasse er derfor en kærkommen hjælp.

Det er således et koncept målrettet den travle hverdag, som flere og flere danskere har fået øjnene op for i løbet af de seneste par år. Nye tal viser, at omkring 400.000 danskere får mad fra en måltidskasse i løbet af en uge.

Få masser af inspiration til nye retter

I en travl hverdag har mange tendens til at vælge den hurtigste og letteste løsning, hvilket ofte bliver fastfood, men det er noget, der går ud over samvittigheden hos mange. Dog er det de færreste familier, der rent faktisk har tiden til at lave indkøbslister og handle ind, og her er en måltidskasse en hurtig og nem genvej til, at der kan blive serveret nærende og god aftensmad hver eneste aften.

En anden fordel ved måltidskassen er, at den inspirerer familier til at prøve nye retter af, som man aldrig har smagt før. Undersøgelser viser, at danske familier er utroligt dårlige til at planlægge og finde på nye retter, hvorfor man altid ender med at spise det samme, da det er nemt.

 

You may also like...