Gode ideer til gaven til manden i 2016

Der er intet, der udstiller kønsforskelle som gavegivning.

Det er såmænd sødt nok, når kvinder i bedste intention giver den helt forkerte gave, men ønskes der mere end et påtaget smil som svar kan det være værd at læse videre.

Oplevelser trumfer (næste altid) ting

Dette tip gælder begge køn.

kiss

Det smukke ved fysiske gaver er, at de kan have sentimental værdi. Det er altid romantisk at give noget, som vil minde kæresten om dig hver gang han/hende ser på den, men der er også en chance for at vedkommende allerede har en række af lignende ting.

Ender gaven på reolen smelter den sammen med resten af rummet, når den bliver set hver dag. Derudover kan fysiske gaver altid gå i stykker og må transporteres og vedligeholdes.

Dén bagside har oplevelser ikke.

Gode minder varer så længe som livet, og dem kan ingen tage fra dig.

Faktisk viser psykologisk forskning, at det giver mere lykke at bruge penge på oplevelser end ting. Ligeledes viser forskningen, at det giver mere lykke at give end at få, så fat mod og giv ikke op endnu!

Mange mænd drømmer om at køre en superbil, og mens en sådan gave har en vis pris kan det måske lade sig gøre at give en samlet gave fra familien.

I den billige ende ligger testkørsel af bæstet på bane – du skal regne med, at 4 runder som regel er maksimum hvis prisen skal være under 2000, men fordelen er at banen giver ham udfordring til stregen.

Der er ingen tvivl om, at historierne om hans rekordtid vil cirkulere blandt hans buddies i evigheder – og sikkert blive kortere og kortere…

car

Find gaveidéer på mandeblogs

Har fantasien sat ud og er der stadigt ikke noget, der virkelig passer dig så prøv at lede videre på fx. stayclassy.dk/gaveideer-til-ham/.

Det er en fantasifuld og strømlinet samling af mere end 100 forslag, der med garanti får testosteronen i gang på ham.

Forslagene dækker helt fra fitness til alkohol, så tag et kig.

apple-watch

Spørg vennerne

Hvis hans venner kan holde tæt, så er der ingen tvivl om at han på et tidspunkt i deres venskab har sukket over ét eller andet.

Som alle kvinder ved, kan de gamle venskaber være en guldgrube af information så gå efter dém.

Du kan i samme omgang spørge, hvad han har syntes om dine tidligere forsøg på at give ham noget – hvis du tør! Der er altid en chance for, at du har ramt mere rigtigt end du troede.

 

Tjek hans browserhistorik

mac-private-browsing

Hvis I er meget tætte, og du tænker han er OK med det… ELLERS LAD VÆRE!

Midt i al arbejdet og underholdningen har han nok fundet tid til at kigge på én eller flere produkter.

Tjek også Youtube – mange ser reviews over produkter dérinde, og måske han ikke havde tænkt sig at spørge dig men blot underholdt sig med tanken.

Men pas på, hvor du indrømmer at have din information fra – giv din kvindelige intuition æren.

Så kan han tænke over dén.

You may also like...