TDC vinder på bedst dækning på mobilabonnement (igen)

TDC har altid haft en stærk placering i Danmark, når det kommer til internetforbindelser med bredbånd, men også når det gælder dækning med mobilmaster.

Førstepladsen generobres på mobildækning

Danmark har fire udbydere af mobilmaster: TDC, Telia, Telenor og 3.

Det er en af dem du anvender, hver gang du taler i mobilen eller bruger mobilt bredbånd på tabletten, mobilen eller computeren.

Ifølge Netkablet.dk som har bragt en nyhed om TDC’s dækning, så er det altså TDC som har den bedste dækning i 2016.

mobil-iphone

TDC’s første plads er helt klar med en flot dækningsgrad på 99,5 % af Danmark! Det er en klar førsteplads.

Det betyder dog ikke, at der ikke er huller og steder i lille Danevang, hvor du ikke får en god dækning på mobil tale og data. Der er stadig huller på landkortet, hvor der ikke er god dækning.

Der investeres dog kraftigt i området. Tilbage i 2013 opsatte TDC hele 300 LTE-master ved 800 MHz, det er de sendemaster som leverer et 4G signal, som er det hurtige datanetværk til mobiler og mobilt bredbånd.

Se mere her omkring LTE (4G) teknologien:

TDC giver således det bedste mobilabonnement

Der man således bort fra prisen på abonnementet, så er det TDC der har det bedste signal og bedst dækning. Men de er dog ikke de billigste. TDC har altid haft lidt højere priser, men for de fleste er det heller ikke prisen der er den afgørende faktor. Det er vigtigt for mange at have den bedste dækning der er muligt, når mobilen skal bruges fx. til firmaaftaler eller af kørende sælgere.

Så er det nemlig afgørende at man kan høre hvad den anden part siger, og at dækningen er så stærk som muligt.

Historien bag kæmpefirmaet TDC

TDC er det gamle danske teleselskab, som i dag har ca. 8 millioner kunder i indland og udland, men det har ikke altid været sådan.

Midt i November 1990 blev der vedtaget en log, som skulle danne grundlag for et dansk teleselskab med stærk dækning i hele landet. Dengang hed selskabet Tele Danmark, og det blev det nye selskab. som skulle samle alle de daværende teleselskaber – og der var mange. Ideen var at skabe et nyt selskab som kunne stå stærkt, og klare den stigende konkurrence fra særligt udenlandske spillere på det åbne marked for mobiltelefoni.

iphone-abonnement

Efter en række sammenlægninger af disse selskaber, fik Tele Danmark verdenshistoriens største aktieudvidelse, hvor mere end 30.000 danskere investerede i aktier i Tele Danmark.

I dag har Teledanmark dog solgt en del af masterne til Kina. Det er det kinesiske selskab Huwaei, som har købt sig ind på den danske infrastruktur, og dermed er hovedaktionær på vores mobilnetværk.

You may also like...