Top 3 dating-muligheder i Århus

Har du overvejet de dating-muligheder som det, at bo i en større by som Århus skaber? Grundlæggende er der en hel del fede koncepter – det handler i høj grad bare om at vide hvor man skal lede. Artiklen er inspireret af dette indlæg på Finddating.dk.

Lad os komme i gang.

Lokale facebook grupper

Der er som bekendt facebook grupper til alt – også dating for singler.

Bl.a gruppen her er et godt sted at starte. Den er startet af sitet Singlespot, som har fokus på singleliv og dating. Der er både afslappede og mere formelle arrangementer, som man kan deltage i, hvad enten man er til en romantisk aften i botanisk have eller arrangementer som speed dating, hvor man møder en lang række mennesker på kort tid.

Bernhards natklubben

danice

Bernhardt er en populær natklub på storetorv, som normalt ikke holder single-events. Men det er de begyndt på.

Aftenerne annonceres på deres hjemmeside, og begynder kl. 20.00.

For at komme med skal man være fyldt 25 år, for er man yngre er det ofte ikke endnu et problem ikke at have en partner.

»Det er nemmere for folk under 25 år at møde nye mennesker, fordi de ofte er studerende og kommer i mange nye sammenhænge, mens mange over 25 år tit har fået fast job og derfor har svært ved at møde nye mennesker i hverdagen,«

siger den 34-årige Pia Damsgaard Bach, der selv er single.

Brugen af dating apps med lokale settings

At benytte sig af dating apps, som single i Århus, kan måske for nogen virke lidt for ungdommeligt eller som et kødmarked. På mange fronter kan der være en sandhed i dette.

Ikke desto mindre mener jeg, at den fortjener en plads på listen, fordi det er her, hvor en stor del af singlebefolkningen befinder sig. Når det kommer til konkrete apps, kan Tinder, Badoo, Happn og Grindr nævnes.

Derudover også apps fra datingsiderne selv, som eksempelvis Zoosk og PartnerMedNiveau. Disse er angiveligt lidt mere fokuseret på kvaliteten/matchmaking, end at møde så mange som muligt, på så kort tid som muligt.

De lokale events

Den tredje mulighed, som stille og roligt er på vej op ad ranglisten, er de lokale events. At sætte folk sammen, er noget man har gjort i mange år, men der er efterhånden ved at have bygget sig nogle koncepter op.

Et af dem, der klarer sig virkelig godt i Århus, er Singlerock-konceptet, som i bund og grund bare handler om, at sætte sig med en kop kaffe, et krus øl og måske et stykke kage og hygge på en Café og til andre events.

Idéen er god og stadigt flere benytter sig af de tilbud der laves. Du kan læse meget mere om singlerock-konceptet på Singlerock.dk.

Udover Singlerock, er der helt sikkert også en række enkeltstående events. Disse er forholdsvis lette at opstøve, ved at tage et kig på Google, Facebookgrupper og lignende.

God fornøjelse med at finde kærligheden eller at opbygge en større social omgangskreds.

You may also like...