Tre nordjyske piger kombinerer fysisk og online tøjbutik

Da Anna Marie Kristensen i påsken i 2006 åbnede sin lille brugskunstbutik “Butik Lykke” i Hune og fik den idé at sælge lidt tøj også, havde hun næppe forestillet sig fremtiden: at butikken 11 år senere, drevet af hendes to døtre Janne og Mette Lykke under navnet “Lykke by Lykke” skulle blive en stor nordjysk succes med 25.000 følgere på Instagram, webshop og butik i Aalborg. Faktisk kan man i dag finde Lykke by Lykke på alle sociale medier, hvor de promoverer deres tøj fra danske mærker som Mads Nørgaard, Samsøe & Samsøe, Modström, mbyM, Global Funk, Nümph, Moves by Minimum og Pieces. I dag er butikken, der sidste år kunne fejre 10-års jubilæum, repræsenteret både på modeshows, i Aalborg og på vej til danske hjem landet over i Postnord-pakker. Men den gode idé er den samme. Læs mere om den her:

IMG_2654

Dansk mode med øjnene mod verden

Det kernedanske look er noget, der har været med fra starten: Hawaleschka og Modström var de oprindelige inspirationer for Anna Marie Kristensen, der fandt plads på hende hylder til de dengang unge mærker. Mærker, der i dag er blevet store succeser herhjemme og i udlandet. Hvor Hawaleschka kunne bidrage med etnisk og hippie inspiration gav Modström det nytænkende og internationalt anerkendte islæt. Den kombination finder man også i dag på siden, selvom sortimentet er vokset en hel del. Det store antal af brands sikrer den dag i dag, at man kan blive klædt godt på i skandinavisk mode uanset hvad prisklassen er. Der er dog også blevet plads til udlandske modeikoner som Calvin Klein og Puma. Så uanset om det er amerikanske sneakers eller dansk minimalisme man er efter, skal man nok finde det man søger i den hyggelige butik.

Indehaver/blogger/model/online persona

Janne Lykke embodier det personlige engagement. Uanset om hun efter forespørgsel viser, hvordan hun krøller hendes hår på Youtube. Det er karakterisk for Lykke by Lykke, at personlig tilknytning til kunderne i butikken såvel som online giver gode reviews og stamkunder – og det er god omtale. Faktisk får rigtig mange danskere shoppinganbefalinger fra vemner og ikke kun fra reklamer – så at investere i den personlige relation er en god strategi. Janne Lykke formår at skabe et forhold både offline og online, hvor hun selv står model til mange af tøjannoncerne. Så Lykke by Lykke har et ansigt udadtil, der er genkendeligt og bekendt for de, der handler dér. Butikken har altså det bedste fra de store og små butikker. Det føles vitterligt også som noget helt andet end den gennemsnitlige shopping-oplevelse når Janne Lykkes Instagram flyder med såvel konventionelle tøj fotos og storgrinende venindebilleder ved vesterhavet. Der bliver både givet komplimenter, personlige hilsener og købsspørgsmål i det sammensurium af kommentarer der bliver sendt frem og tilbage i kommentarfeltet. Lykke by Lykke er tydeligvis et intelligent personligt projekt, der ikke mister jordforbindelsen eller det personlige element. Og så er det dansk lige fra de lyse krøller og blå øjne til navnet “lykke”, mærkevarerne på hylderne og den personlige uformelle tone. Lykke by Lykke får altså skabt en hjemlig og personlig shoppingoplevelse på tværs af de mange medier, og udfordrer grænsen mellem arbejdsliv og privatliv i den nordjyske startup.

100% webshop, 100% butik

Lykke by Lykke er ikke, som mange butikker, gået helt online. Istedet er de gået all-in på både webshoppen og den fysiske butik. Butikkens til tider store udsalg foregår derfor både på websidens udsalgs-fane og i den fysiske butik i Aalborg Øst. Den fysiske butik på Fåborgvej 7 er da også andet og mere end et udstillingsvindue. Siden start har den personlige og gode kundeservice præget Lykke by Lykke. Det gælder både online, hvor der er gratis ombytning, fri fragt over 499kr samt 1-2 dages levering. Men vigtigst for kundeservice er butikoplevelsen på Fåborgvej, hvor de gode anmeldelser ikke er til at gå fejl af: Lykke by Lykke kan bryste sig af en score på 9,3 på Trustpilot. Stærk og bred online tilstedeværelse med hurtig responstid kombineret med venlig og opmærksom service i butikken har givet pote for det nordjyske trekløver. I dag har butikken altså bare fået en adresse mere, men er ikke flyttet. Så uanset om du finder fin kvindemode på adressen Lykkebylykke.dk eller Fåborgvej 7 er du garanteret en god oplevelse og en god historie.

You may also like...