Få styr på garderoben til de kolde måneder med lækkert strik

Selvom det måske kan være svært at acceptere, går vi altså mod koldere tider nu. Det bliver koldere og mørkere, og vi bliver unægteligt nødt til at pakke sommertøjet væk og finde vinterjakken frem.

Ligeledes skal vi finde vintergarderoben frem igen, og her støder vi sikkert alle sammen på strik af én eller anden art. Strik er nemlig en helt essentiel del af de flestes vintergarderobe, og sådan har det været i rigtig mange år.

Læs med her, og bliv klogere på strik – vi giver dig tips og tricks, og vi håber, vi kan være med til at inspirere dig til en ny vintergarderobe.

Hvad kan strik?

Det synes næsten umuligt at åbne et hvilket som helst tøjskab og ikke finde noget i strik. Strik er allevegne, og det kommer i utrolig mange forskellige former. Strikkens alsidighed taler helt klart til dens fordel, og kombineret med det ofte klassiske udtryk forstår man sagtens, at strikken bliver ved med at være en central del af det kolde vintermodebillede.

Strik er meget mere end den klassiske striktrøje. Strik kan også være helt finmasket, og i de tilfælde kan man nogle gange komme helt i tvivl om, om det i virkeligheden ér strik.

Én ting er i hvert fald sikkert; strik er genialt til at holde dig varm i de kolde måneder.

 

Strik til overkroppen

Strikkens absolutte hjemmebane må være overkroppen, og striktrøjer er da også ét af de helt faste elementer i modebilledet. Striktrøjerne kommer i alle former og farver, og om du er til farverige statements eller naturlige jordfarver, vil der helt sikkert være en striktrøje efter din smag.

Når du bevæger sig ud i kulden, vil du takke dig selv for at have investeret i en lækker strikhue samt tørklæde. Igen er der enormt mange forskellige bud, men vælger du en model i strik, kan du være sikker på ikke at træde ved siden af.

 

Strik til underkroppen

I løbet af de senere år har striktendensen bevæget sig sydpå på kroppen, og det er nu også muligt at varme sig i strik på benene. Strikbukser og -nederdele er nemlig blevet meget populært, og også her kommer alsidigheden os til gode. Strukturen, formen og følelsen er vidt forskellig fra strik til strik, men blødheden og varmen går igen.

 

Lad dig inspirere

Selvom strik nok ikke er nyt for nogen, kan det være rart med lidt aktuel inspiration. Følg med her på modebloggen AmalieRohde.dk, og bliv opdateret på de seneste striktendenser, som er på mode lige netop nu. På bloggen finder du inspiration til alt lige fra striktøj til rejser til hyggelige aftener, og selvom du ikke står for at investere i noget som helst nyt i den nærmeste fremtid, kan du drømme dig væk til varmere himmelstrøg og afslapning på den atmosfæriske blog.

You may also like...