Østjyder lancerer ny kalendersoftware med stor succes

I det østjyske er der fart på den innovative tankegang, og et af de måske mest spændende produkter i øjeblikket er kalendersoftwaren plandisc.com, som er et online planlægningsværktøj.

I 2012 så udviklerne behovet for at udvikle et værktøj, som kunne hjælpe virksomheder, skoler og organisationer til at få et bedre overblik over deres projekter samt flere konkrete resultater ud af deres målsætninger.

foto

Efter et par års udvikling var produktet klar, og i begyndelsen af 2015 startede plandisc med 500 brugere, som dog voksede til hele 4500 brugere i løbet af året spredt over både Danmark, Norge og Sverige.

I dag går plandisc sin succesrige gang blandt kommuner, regioner, skoler og private virksomheder, og der er indgået aftaler med flere store organisationer.

Store aftaler

Virksomheden har blandt andet indgået en aftale med Dansk It, hvis 8000 medlemmer får plandisc som en del af deres medlemskab hos organisationen.

En anden stor aftale er indgået med DGI Danmark, som vil udbrede plandisc i deres mange foreninger som et effektivt planlægningsværktøj.

Mange foreninger har vanskeligt ved at få aktiveret nok frivillige til alle de opgaver det kræver at køre en forening på en succesfuld og meningsfuld måde. Som leder risikerer man også selv at drukne i alle de mange ting der skal gøres, og mister nemt retning og overblik.

Netop her kan plandisc give den enkelte forening det store overblik over hvilke opgaver der skal uddelegeres, så målsætningerne kan nås til glæde og gavn for alle.

Men hvad er plandisc mere konkret?

Plandisc er et planlægningsværktøj udviklet i Danmark. Her får du et årshjul som kan beskrive årets opgaver for en del af en skole, virksomhed, organisation eller ledergruppe.

Værktøjet har en cirkulær form som giver brugeren et godt overblik over hele året, hvilket gør det meget velegnet til at få overblik og styre en proces hele vejen igennem til målet.

plandisc

Når man laver sit eget årshjul, så kan man tage udgangspunkt i en række forskellige skabeloner, som allerede ligger i plandisc, eller vælge at starte på en frisk med et helt blankt hjul.

Hver funktion i organisationen får sin egen ”ring” inde i årshjulet, hvilket giver alle det store overblik over årets opgaver. På den måde styrkes samarbejdet på tværs af organisationen, virksomheden eller skolen, og det bliver mere enkelt at dele erfaringer med hinanden på tværs af faggrupper.

Plandisc er nem og hurtig at bruge uden at det kræver nogen større teknisk indsigt. Man kan også vedhæfte filer til årsplanen som f.eks. referater af bestyrelsesmøder, undervisningsplaner med mere.

Så kort fortalt er årshjulet fra plandisc et enkelt og effektivt værktøj, der flytter din virksomhed eller forening fra blot at have gode målsætninger til at opnå konkrete og målbare resultater.

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om det succesrige planlægningsværktøj, så gå ind på plandisc.dk

Flere unge starter firma som jobsøgende

Det kan være svært at lande drømmejobbet efter studiet, da man jo ikke har megen erfaring, og derfor er der et stigende antal som vælger at starte selvstændig.

Husk dog altid at melde dig ind i en a-kasse inden, så du ikke står uden sikkerhedsnet.

You may also like...